:

Jalkineita

Jalkine · jalkineet · jalkineita · Vantaa

Hakuehdolla jalkineita löytyi yhteensä 12 yritystä.

Erikoissuutarit Mannerheimo Ky TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkineiden valmistaja, suutari

Tervetuloa asioimaan vuodesta 1987 ortopedisia jalkineita valmistaneeseen ja myyvään erikoisliikkeeseen Tampereen keskustaan. Jalkineet ja tukipohjalliset tehdään tarkkojen mittojen ja jäljennösten mukaan. Asiakkaalle valmistetaan yksilöllinen lesti, jonka valmistuksessa huomioidaan jalan virheasennot, tilavuus ja tuenta. Näin syntyvät kestävät ja kipua helpottavat erikoisjalkineet. Valittavana useita kauniita värejä ja malleja!

Valmistaa:ortopediset jalkineet, erikoisjalkineet, reumaatikon jalkineet, mittojen mukaan valmistetut jalkineet, keinupohjaiset jalkineet, diabeetikon jalkineet
Toimialue:Vantaa
 

Budget Sport ESPOO

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Budget Sport - nopeammin, helpommin, edullisemmin! Budget Sport on suomalainen urheilukaupan konsepti, joka toimii myös verkossa. Myymälöitämme löydät jo kymmeneltä eri paikkakunnilta. Tavoitteenamme on myydä asiakkaillemme urheilukaupan parhaita merkkituotteita liikuttavan halvoilla hinnoilla. Verkkokaupastamme saat nopeat toimitukset ja monipuoliset maksutavat, joiden ansiosta ostaminen on yksinkertaista ja helppoa.

Toimialue:Vantaa
Tuote:jalkineet
Yhteystiedot: Budget Sport Vantaa, Tammisto
01053 77500

 
 

VK-Sport Oy TUUSULA

Terveyspalveluja

VK-Sport tarjoaa asiakkailleen kaikki urheiluvälineet ja muut vapaa-ajan varusteet, harrastivatpa he mitä lajia tahansa. Myymme laadukkaita tuotteita verkkokaupassa ja kivijalkaliikkeessämme Keravalla (Keinukalliontie 123). Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. alusasut, kengät, kompassit, kävelysauvat, sukat ja sykemittarit. Tarjoamme myös palveluja hyvinvoinnin edistämiseen. Muun muassa kuntotestit ja hierojan palvelut kuuluvat VK-Sportin palveluihin.

Sijaintikunta:Vantaa
Hakusana:vapaa-ajan jalkineet
 
 

Reima Oy KANKAANPÄÄ

Lastenvaateliike, lastenvaatteita

Me haluamme, että lapset voivat liikkua ja leikkiä ulkona säätilasta riippumatta: auringossa, sateessa, lumessa, jäällä, hiekalla ja kurassa. Aina turvallisesti ja mukavasti. Tästä ajatuksesta olemme luoneet perusarvomme, jotka ohjaavat jokaisen tuotteemme suunnittelua: toiminnallisuus, turvallisuus, luotettavuus ja innovatiivisuus. Niitä arvioi maailman rehellisin ja säälimättömin testaustiimi: lapset! Avoinna: Ma-To 9-17, Pe 9-18, La 9-14

Palvelu:Lasten jalkineet
Yhteystiedot: Reima Oy, Pakkalankuja 6 01510 Vantaa
020 759 5800

 

Muuta hakua

Ammattilaiset Vantaalta:

Liikkeet ja toimipaikat Vantaalta:

Tuotteet ja palvelut Vantaalta:

Yritykset ja organisaatiot Vantaalta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Vantaan Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus