:

Pallopanoraama tuo asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

Tamperelainen lastentarvikkeiden suurmyymälä ja verkkokauppa VauvaPOP halusi hyvin kohdennettua, näyttävää internetnäkyvyyttä omalle kauppa-alueelleen ja valitsi mediaksi Vantaaoppaan. Oppaan paikallisuus oli yksi päätöksen ratkaissut tekijä, samoin yrittäjien omat hyvät kokemukset oppaan käytöstä.

— Aloitimme kuvapaketilla ja saimme sillä näkyvyyttä googlen hakutuloksiin. Mutta pallopanoraama on se juttu, josta todella innostuimme, kertoo Sonja Luoto.

— Pallopanoraamasta olemme saaneet todella paljon palautetta. Asiakkaat ovat tulleet liikkeeseen ja sanoneet, että ihan kuin he olisivat olleet täällä ennenkin, vaikka he ovat ekaa kertaa käymässä. Uskon, että pallopanoraaman ansiosta ihmiset ovat tulleet meille kauempaakin, koska heidän ei tarvitse summittain lähteä katsomaan, millainen liike on, vaan he tietävät mihin ovat tulossa ja mitä varten kannattaa ajaa Vantaalle.

Edustava imago lähellä ja kaukana

Sonja Luodon mielestä pallopanoraama myös lähentää yhteistyötä niihin kumppaneihin, joihin ennen on oltu vain puhelin- tai sähköpostiyhteydessä. VauvaPOP jakaakin nykyään pallopanoraaman linkkiä kaikille yhteistyökumppaneilleen ja tavarantoimittajilleen.

— Meillä on ulkomaisia tavarantoimittajia, ja suhteet ovat parantuneet, kun he ovat nähneet liikkeemme netissä pallopanoraamasta. On ollut selkeästi helpompi saada edustuksia, ja yhteistyö on muutenkin helpottunut toimitusehdoista lähtien. Tavarantoimittajat ottavat meidät heti vakavasti ja haluavat omat tuotteensa tänne esille, kun he näkevät, että tämä on edustavannäköinen liike.

VauvaPOP haluaa erottua kilpailijoistaan selkeästi sillä, että liikkeessä on panostettu visuaalisuuteen ja se on kivannäköinen ja kuvauksellinen. Heidän mielestään pallopanoraama on liiketoiminnassa ehdottoman tärkeä, koska sillä pystyy viestimään oikeanlaista imagoa. Myös palvelun nykyaikaisuus ja tasokkuus kertovat Luodon mielestä yrityksen arvoista ja liiketoiminnasta.

— Kuva tuo kyläilemään tänne virtuaalisesti. Se on tätä päivää, sitä mitä me arvostamme. Käytämme nykyaikaista teknologiaa hyödyksi liiketoiminnassa, ja tällainen näkyvyys tukee hyvin sitä, että haluamme olla edistyksellinen yritys.

Saavutetut hyödyt

  • »VauvaPOP yrityshaussa
  • » lisää asiakkaita
  • » paremmat liikesuhteet
  • » näkyvyys tukee imagoa
  • » yritys otetaan vakavasti

Referenssit

Pallo­panoraama tuo asiakkaita ja yhteistyö­kumppaneita
VauvaPOP / Sonja Luoto
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus