:
Käyntiosoite Marsinkuja 5 C 29
01480 VANTAA
Puhelin 044 749 0052
Internet http://www.vantaansahko.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2296241-1

Toimiala

Sähköasennusta

Kuvaus

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva ja luotettava sähköasennusliike. Teemme mielellämme töitä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Meillä on sähköpätevyys SP2 ja Tukes sähköurakoitsijan rekisteröintilupa. Meistä saatte luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyön kumppanin. Otamme aina asiakkaan toiveet huomioon, hyödyntäen kokemustamme sähköalalla ja käyttäen apuna ammattitaidon kehittämisen myötä tulleita hyviä ratkaisuja toiminnassamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköalan palveluistamme!

Lisätietoa Sähköasennus:

Teemme yksityishenkilöille ja yrityksille kaikenlaisia sähköasennuksia, esimerkiksi pientöitä kuten:

Keittiösaneerauksia
Lämmityksiä
Ulkovalaistuksia
Huonemuutoksia
Kylpyhuoneen saneerauksia
Valaisinasennuksia
Huoneistojen sähkösaneerauksia
Uudisrakennusten sähköasennuksia
Liikehuoneistojen sähkötöitä
Teollisuuden sähköasennustöitä
Erikoiskohteiden asennustöitä
Kaikki huolto ja korjaus työt
Käyttöönottopöytäkirja
Omakotitalojen sähköasennuksia
Rivitalojen sähköasennuksia
Kesämökkien sähköasennuksia
Hirsitalojen sähköasennuksia


Kotitalousvähennys

Muistathan että tekemästämme työstä saa myös kotitalousvähennyksen joka on 60% työn hinnasta. Puolisoiden yhteenlaskettu vähennysoikeus oli 6000 Euroa vuonna 2011.

Jokainen työntekijöistämme on alan ammattilainen.
Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja työn laatu ammattimaista.


Led valaisimet

Meiltä tilattujen led-valaisimien asennus -5 % edullisemmin. Meiltä saat edullisesti led-valaisimet ja niiden asennuksen.


Mistä tietää mikä Led-lamppu vastaa valoteholtaan perinteisiä hehkulamppuja tai energiansäästölamppuja? Haettaessa korvaavaa lamppua esimerkiksi 40W tai 60W hehkulampuille onkin nyt tärkeä ymmärtää etteivät Watit ole asia jota vertaillaan, vaan tässä tapauksessa vertailu tuleekin suorittaa luumen-arvojen välillä. Lumen on valovirran yksikkö, joka ilmoittaa lampusta lähtevän valon määrän, kun taas Watit kertovat ainoastaan virrankulutuksen. Sellainen nyrkkisääntö joka on hyvä muistaa on, että esimerkiksi tyypillisen 40 Wattisen hehkulampun luumen arvo on vähän yli 400 lm ja 60 Wattisen hehkulampun luumen arvo on hieman yli 600 lm. Mikäli siis halutaan täsmälleen samanlaisen valon kuin vaikkapa 40W-hehkulapusta, tulee valita sellainen led lamppu joka on värilämpötilaltaan n. 2700-3000 Kelviniä ja jonka luumen arvo on n. 400 lm.
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus